Battlefield V Kapalı Alfa Testinden Oynanış Videoları

Sizlerle önceden paylaşmış olduğumuz haberimiz doğrultusunda, PC  platformunda düzenlenen Battlefield V için kapalı alfa testi, şu an için devam ediyor. Gönderilen kodlar sayesinde katılımda bulunulabilen teste katılımda bulunan oyuncular, oynanış videoları kayıt ederek Youtube kanalları üzerinden yayınlıyorlar.
Battlefield 1942 oyunundan beri Battlefield oyunları geliştirmiş olan EA DICE, Battlefield V oyununu da geliştiren stüdyo olacak. Rakibi olarak gösterilen Call of Duty serisi ile büyük bir çekişme halinde olan Battlefield serisinin yeni oyunu, Battlefield 1 sonrasında bizleri bu defa İkinci Dünya Savaşı dönemine götürecek. Serinin bir nevi devam oyununda, yine Savaş Hikayeleri modu ile bağlantılı olarak dondurucu Norveç topraklarından, kavurucu Kuzey Afrika çöllerine kadar uzanacağız. 
Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz kapalı alfa videoları ise, yukarıda da bahsettiğimiz gibi katılım gösteren kullanıcılar tarafından kaydedilmişler ve bizlere yeni oyunun hem Arctic Fjord haritasını, hem katılımcılara sunulan modları hem de Battlefield V oyununun da görselliği de görme şansı buluyoruz.
 İyi seyirler dileriz!

Hiç yorum yok